Uw voeten

Ongemerkt lopen we heel wat af. Veel mensen wachten met het verzorgen van de voeten totdat er problemen en klachten ontstaan. Herkent u dit? Houdt u vooral onderstaande in de gaten als uw voeten u lief zijn:

  • Pumps staan fantastisch. Maar uw voeten, en met name uw tenen die bijeen geperst worden, zijn er minder blij mee.
  • Met het verstrijken van de jaren, veranderen ook uw voeten. Banden en pezen worden minder strak, waardoor voeten iets breder en langer worden. Zelfs uw schoenmaat kan daardoor veranderen.
  • Waar het schuurt en drukt, verdicht en verhardt uw huid. Een dunne laag eelt is goed, dat beschermt uw voeten. In een dikkere laag kunnen snel pijnlijke kloofjes ontstaan. Dat kan pijnlijk zijn en staat vaak niet zo fraai. En bovendien is de kans groot dat er likdoorns ontstaan in eelt.

Bij Pedicure in Kampen kunt u erop rekenen dat ik, pedicure Martine van de Wiel, met de juiste behandeling al uw klachten kan voorkomen en behandelen. Zo krijgt u weer zijdezachte en verzorgde voeten, de zorg die uw voeten verdienen.

Check ook de pagina met 10 tips voor gezonde voeten en er is ook meer informatie over ingegroeide teennagels beschikbaar.

Waar

Mijn praktijk is gevestigd in Kampen, aan de Lovinkstraat 39, op de begane grond (tegenover de Albert Heijn)

Contact

Lovinkstraat 39
8265 BS  Kampen

© Copyright 2024 pedicureinkampen.nl